homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenes

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenes

#1 2010-11-16 23:18:21

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

"Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenes

Are o influenta temperamentul in relatiile noastre de prietenie?

Ma gandeam deunazi oare de ce am un asemenea magnet la prietene colerice, eu fiind o persoana foarte linistita. Iubitul este si el foarte linistit, ca mine. Dar in materie de prietene fete, doar zanatice, expansive etc. se lipesc de mine lol

#2 2010-11-16 23:25:35

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenes

in cazul meu se aplica ambele variante, poate si pt ca temperamentul meu este cam oscilant rotfl
am si prieteni mai linistiti, si prieteni mai zvapaiati....eu sunt o persoana toleranta si ii accept pe toti asa cum sunt, ca si ei saracii ma accepta, n-au incotro tongue lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-11-16 23:28:39

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Eu ma regasesc mai mult in "cine se aseamana se aduna"- si prietenii mei buni sunt la fel de "nelinistiti" ca mine. Si cu iubitii am functionat tot cam la fel... doar in ceea ce priveste temperamentul, in rest m-au atras/ma atrag  tipii extrem de diferiti de mine big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2010-11-16 23:31:59

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Eu nu stiu dar am avut parte de prietene ca mine asa nebunatice , glumete , dar din pacate perverse si invidioase , rar m-am apropiat de persoane linistite  nustiu

..be the best ...fuck the rest smile))

#5 2010-11-17 01:21:40

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Prietenele mele sunt destul de diferite intre ele si astfel si de mine. Nu stiu cum, dar parca ma regasesc in fiecare cate putin. Sau altfel spus, cu fiecare am cate ceva in comun dar cu niciuna nu am totul in comun.

In relatiile cu baieti mi-e cam greu sa analizez ca n-au fost asa multi dar in principiu sunt de parere ca trebuie sa fie cate de cat diferit de mine, ca daca ar fi prea asemanator cu mine, m-as plictisi. Imi place sa aiba interese diferite, pentru ca asa simt ca avem tot timpul ceva de invatat unul de la altul, chiar daca nici pana in ziua de azi n-am reusit sa inteleg prea bine cum e off-side-ul si nici el nu se pricepe 100% sa-si asorteze hainele  rotfl

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#6 2010-11-17 11:51:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

orangina123 a scris:

Are o influenta temperamentul in relatiile noastre de prietenie?

Ma gandeam deunazi oare de ce am un asemenea magnet la prietene colerice, eu fiind o persoana foarte linistita. Iubitul este si el foarte linistit, ca mine. Dar in materie de prietene fete, doar zanatice, expansive etc. se lipesc de mine lol

ai nevoie de energia opusa, care la tine e in deficit. grija mare in relatia de cuplu, daca spui ca barbatul de langa e la fel ca tine... e mai greu daca amandoi aveti aceleasi excese si aceleasi deficite

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#7 2010-11-17 12:17:15

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mi se potriveste cine se aseamana seaduna la prietene.in relatia cu sotul,mi se potriveste un pic si aia cu polul opus smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#8 2010-11-17 13:46:05

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

la prietenii mereu invers le-am nimerit, eu ma consider "echilibrata" sunt cand nebuna, cand calma, asa ca am avut prietene ori oribil de calme, ori mult prea agitate lol nu puteam face fata niciuneia lol chiar si la alte tipuri de comportament...ori prea puritane, ori prea curvistine lol niciodata ceva de mijloc tongue
cu al meu..initial eram total opusi, in timp am devenit identici la caracter tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#9 2010-11-17 14:08:47

jeannie
Addicted member

katami a scris:

grija mare in relatia de cuplu, daca spui ca barbatul de langa e la fel ca tine...

in relatia de cuplu, daca esti pe aceeasi lungime de unda cel putin in pat, e un lucru bun; suntem amandoi timizi in public, dar pasionali in intimitate

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-17 14:09:45)

#10 2010-11-17 14:43:01

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

din pct meu de vedere si in relatia de cuplu si in relatia cu prietenii trebuie sa fim cam la fel, altfel nu as vedea cum ar putea merge o relatie.
De exemplu eu nu m-as putea vedea iubita unui cocalar, mafiot sau mai stiu eu ce lol dar nici prietena cu vreo traseista sau vreo alcoolica nu m-as putea vedea lol

#11 2010-11-17 14:47:42

jeannie
Addicted member

puffball a scris:

De exemplu eu nu m-as putea vedea iubita unui cocalar, mafiot sau mai stiu eu ce lol dar nici prietena cu vreo traseista sau vreo alcoolica nu m-as putea vedea lol

rotfl In principiu, discutam despre temperamente diferite sau temperamente asemanatoare: noi ce fel de prieteni avem, daca ne "lipim" de oameni cu un temperament asemanator cu al nostru sau total opus. smile
[Traseistele or avea prietenele lor iar mafiotii, tot asa, prietenii lor. chicot ]

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-17 14:50:27)

#12 2010-11-17 14:53:51

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

e pai da asa ceva vroiam sa zic, ma rog aproximativ rotfl poate nu m-am exprimat bine. Eu vorbeam asa de idei, gandiri la fel intre mine si iubit, sau intre mine si prieteni, nu neaparat de temperament big_smile lol

#13 2010-11-17 14:56:40

jeannie
Addicted member

Asta cu a avea aceleasi idei/convingeri, "a fi pe aceeasi lungime de unda" cu cineva, este alta poveste; si eu consider ca e musai sa fii pe aceeasi lungime de unda atat cu prietenii cat si cu iubitul. Eu ma intrebam in ce masura conteaza temperamentul in crearea (si pastrarea) relatiilor, el fiind ceva pe care il avem din nastere si nu il putem schimba.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-17 14:57:54)

#14 2010-11-17 16:23:28

katami
Platinum member

pai da, una e sa fii pe aceeasi lungime de unda si alta sa fii acelasi temperament smile exact. la asta ma refeream si eu mia sus. nu ca tre sa ai alte preocupari sau alt nivel de cultura (apropo de cocalari big_smile )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#15 2010-11-17 18:26:11

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu am avut fete prietene cu care eram pe aceeasi lungime de unda, dar firi complet, dar complet diferite. asa ca, se poate tongue pentru ca avand aceleasi lucruri in comun nu conteaza daca esti agitat, calm sau putin sarit de pe fix lol conteaza ca aveti o preocupare, un subiect de discutie

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#16 2010-11-17 23:05:50

katami
Platinum member

coraline a scris:

eu am avut fete prietene cu care eram pe aceeasi lungime de unda, dar firi complet, dar complet diferite. asa ca, se poate tongue pentru ca avand aceleasi lucruri in comun nu conteaza daca esti agitat, calm sau putin sarit de pe fix lol conteaza ca aveti o preocupare, un subiect de discutie

io cred ca is obosita... dar EXACT la asta ma refeream, e a doua oara cand spun

#17 2010-11-18 10:39:59

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

La mine gama variaza de la calm la agitat, dar ca sa ramana alaturi de mine trebuie neaparat sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa pot avea incredere in ele, sa imi doresc sa fiu alaturi de ele chiar daca suna la ora 02:00 cu o problema si eu ma trezesc sa ma duc la munca peste 2 ore si tot asa smile
Nu am foarte multe si s-au mai triat de-a lungul timpului, dar as lua-o razna daca nu as avea alaturi de mine oameni/femei care sa imi poata intelege bazdacii (si slava domnului, cateodata am suficienti pentru tot blocul tongue), in care sa am incredere si care sa fie alaturi de mine mereu, in orice problema!

#18 2010-11-18 11:29:12

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Prietenul meu are un temperament total opus mie, si de multe ori ma scoate din pepeni. Eu de exemplu ma aprind repede, dar imi trece imediat  (cand ma supara ceva). El e molcooom, dar si cand se supara, il tine mult. Ma rog, mult comparativ cu mine.

Nu stiu daca e bine sau rau, dar cate-odata imi vine sa il bat, ca aunci cand ne certam mi eimi trece supararea imediat, si el sta bosumflat inca 1 ora 2.

Prietenele, in mod sigur nu au acelasi temperament cu mine, si din pacate multe nici nu sunt pe aceasi lungime de unda. Eu am o unda mai speciala ca sa zic asa lol

#19 2010-11-18 11:33:14

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu atrag persoane opuse mie ca si caracter. prietenele mele sunt extrovertite pe cand eu sunt introvertita. dar am observat ca am ceva in comun cu fiecare persoana care imi este aproape si chestia asta ne tine impreuna, in rest, suntem la poli opusi smile
acelasi lucru se aplica si cu prietenul meu

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenes

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.